Известие

Collapse
No announcement yet.

ремонти и срещи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Добре дошъл колега!!!
    Както каза бате Иво тука сме доста сплутено семеиство винаги готови да помогнем питаи смело и даи да видим снимки на тази рядкост дето я имаш!!!
    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Та такааа, темата е "Ремонти и Срещи" и искам да се оплача колко сме зле като група относно срещите. В общи линии на Трак Дея бяхме само 4-ме потребители на този раздел. Бяхме Аз, Васко (coca-cola), Борката със Спринта и Драго (DJ) . Ебаси излагацията. От всички собственици на Судове, 33-ки и Спринтове бяхме само ние. Е нормално и всички други да ни се смеят и подиграват, че от толкова ръжда няма кой да дойде. Иначе все пак много се радвам, че видях тези които дойдоха и си побъбрихме дори закратко, но ми е мъка, че никой друг не дойде.
      Стегнете се колеги и на следващия Трак Дей искам много по-активно присъствие.
      Оправдания НЕ се приемат.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• аааа бате Боби недеи така и на мен много много ми се искаше да доида но проблема със финансите си е най-голямото оправдание даже и Крис беше надъхан но неуспя да подготви колата сигурен съм че няма такъв от нашия раздел които не изгаря от желание да се пусне на пистата!!!!!! Искрено много се надявам да се видим на италфеста със повечето от вас защото аз не смятам да го пропусна както и още поне 3 сигурни 33-ки та до тук сме 4 33-ки аз крис пердаха и пацо-33
        Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Реално единственото което ме спира да присъствам на каквито и да е мероприятия са парите. Не че се оплаквам но просто си е така.
          A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
            Та такааа, темата е "Ремонти и Срещи" и искам да се оплача колко сме зле като група относно срещите. В общи линии на Трак Дея бяхме само 4-ме потребители на този раздел. Бяхме Аз, Васко (coca-cola), Борката със Спринта и Драго (DJ) . Ебаси излагацията. От всички собственици на Судове, 33-ки и Спринтове бяхме само ние. Е нормално и всички други да ни се смеят и подиграват, че от толкова ръжда няма кой да дойде. Иначе все пак много се радвам, че видях тези които дойдоха и си побъбрихме дори закратко, но ми е мъка, че никой друг не дойде.
            Така е Боби е много много прав поне за феста се стегнете че ставаме за срам.Нека активноста ни как вато е във форума такава да е и по мероприятията все пак не са всеки ден.Поздрави

Comment

• Тая година съм пълен аутсайдер и то не заради парите, а заради съвсем други, независещи от мен неща!
              Ако не се промени с по-задна дата Италфеста, няма да мога и на него да дойда!
              Ама какво да правя?! Баш тогава се чака
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                Та такааа, темата е "Ремонти и Срещи" и искам да се оплача колко сме зле като група относно срещите. В общи линии на Трак Дея бяхме само 4-ме потребители на този раздел. Бяхме Аз, Васко (coca-cola), Борката със Спринта и Драго (DJ) . Ебаси излагацията. От всички собственици на Судове, 33-ки и Спринтове бяхме само ние. Е нормално и всички други да ни се смеят и подиграват, че от толкова ръжда няма кой да дойде. Иначе все пак много се радвам, че видях тези които дойдоха и си побъбрихме дори закратко, но ми е мъка, че никой друг не дойде.
                Знаеш че винаги съм там макар и без 33-ката в публиката, аз сила за каране няма ама съм си фенче и 33-ката ми е най от всички алфи и винаги ще се кефя на участията ти в подобен тип мироприятия

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Тая година съм пълен аутсайдер и то не заради парите, а заради съвсем други, независещи от мен неща!
                Ако не се промени с по-задна дата Италфеста, няма да мога и на него да дойда!
                Ама какво да правя?! Баш тогава се чака
                не си пълен аутсайдер, все пак се видяхме на националната сбирка на Алфа 155(ако ме помниш), между другото точно от 155-ците трябва да взимаме пример за сбирки, те дори и на този Трак дей дойдоха в колона(5 коли но колона), красота!!!
                92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• Днеска се наложи да си сваля , а после наново монтирам задния джам!
                  Освен това и ми се отлепи едната клема за подгрева.
                  Всичко е ОК!
                  Ако някой има затруднения с въпросните операции- да пита!
                  Както и с шибаното полиуретаново лепило при днешните температури!
                  Само дето ми светнаха лампите за бензин, температура и спирачна течност едновременно.
                  Ту се палят - ту угасват!
                  накрая си светят постоянно!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Да се оплача и аз малко.
                    Тамън влязох на магистралата и ми светна лампата за маслото.
                    Спрях веднага и ха познайте!
                    Избила ми семерингата на лявата глава.
                    На тоя мотор за втори път ми става тая простотия. Пр ремонта ясно си спомням, че лично намазах добре семерингите с лепило, защото нещо много лабаво влизаха.
                    На -13 свалих ангренажа, почистих от маслото семерингата, намазах я пак с лепило и събрах чарковете обратно.
                    Пропуска подробностите, както и псувните, вместени в двата часа мръзнене.
                    Огледах мястото на семерингата и ми хрумна една идея, за справяне с тая простотия.
                    Ламаринения капак се държи там с два болта М6.
                    Хрумна ми, че ако направя една планка с отвор с 3-4 мм по-голям от вала и се закрапва с болтовете на капака, то семерингата няма на къде да мърда.
                    Ако някой има под ръка глава, нека да премери разстоянието между центровете на двете болтчета м 6, както и шийката на вала!

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Днеска се наложи да си сваля , а после наново монтирам задния джам!
                      Освен това и ми се отлепи едната клема за подгрева.
                      Всичко е ОК!
                      Ако някой има затруднения с въпросните операции- да пита!
                      Както и с шибаното полиуретаново лепило при днешните температури!
                      Само дето ми светнаха лампите за бензин, температура и спирачна течност едновременно.
                      Ту се палят - ту угасват!
                      накрая си светят постоянно!

Ааа споскойно, това е от Алфа Контрола, той си има характер, но е малко като на жена. Никога не знаеш в какво настроение ще го свариш.

---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:34 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Да се оплача и аз малко.
                      Тамън влязох на магистралата и ми светна лампата за маслото.
                      Спрях веднага и ха познайте!
                      Избила ми семерингата на лявата глава.
                      На тоя мотор за втори път ми става тая простотия. Пр ремонта ясно си спомням, че лично намазах добре семерингите с лепило, защото нещо много лабаво влизаха.
                      На -13 свалих ангренажа, почистих от маслото семерингата, намазах я пак с лепило и събрах чарковете обратно.
                      Пропуска подробностите, както и псувните, вместени в двата часа мръзнене.
                      Огледах мястото на семерингата и ми хрумна една идея, за справяне с тая простотия.
                      Ламаринения капак се държи там с два болта М6.
                      Хрумна ми, че ако направя една планка с отвор с 3-4 мм по-голям от вала и се закрапва с болтовете на капака, то семерингата няма на къде да мърда.
                      Ако някой има под ръка глава, нека да премери разстоянието между центровете на двете болтчета м 6, както и шийката на вала!
                      Мда, от теб го чувам това за 2-ри път, и при друг съм го веждал. И все как ми е странно. Аз когато съм слагал семеринг, никога не ми се е случвало такова нещо.
                      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• То алфа контрола се оправи, защото кабела за нивото в разширителното казанче беше паднал чак на ауспуха, ама това със скапаната семеринга направо ме съсипва.

Comment

• както казва Боби има нещо гнило или леглото по някаква причина се е разбило както ти казваш не влиза така плътно и след време....а с издръжливостта на днешните части,да не би самия семеринг да е бил нещо дефектен!
                          Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Не знам дали е съвпадение, но и моята семеринга на лявата кратуна сълзи, за сега де.
                            A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

• Не става въпрос за лош монтаж или кофти семеринга.
                              И италианските, а после и Кортеко, правят същата простотия.
                              Предполага се, че за 35 години работа със семеринги съм се научил да ги слагам.
                              На старата ми, никога не съм патил от такава простотия, а съм ги сменявал поне три пъти.
                              Просто слагам и ги забравям.
                              А, че леглата са хлабави е едно на ръка.
                              Това явно е Гордиев възел и съвсем нямам намерение да го разплитам.
                              Та някой ще ми каже ли разстоянието между центровете на болтчетата, дето държат тенекиения капак на ангренажа.

Comment

• за семеринга не знам, но ме учудва факта че има работещ алфаконтрол
                                точка

Comment

Working...
                                X